PROMOSI MERDEKA 2013

DAPATKAN VIRGIN SPOT SECARA PERCUMA DENGAN PEMBELIAN DVERGIN GOLD ACTIVE

PROMOSI PENGHABISAN STOK DVERGIN PLUS

BERMULA 1 SEP 2013 DVERGIN PLUS AKAN DIHENTIKAN PENGELUARAN.DAPATKAN DVERGIN PLUS DENGAN HANYA RM200

DVERGIN VITA GOLD

DAPATKAN PRODUK TERBARU BERMULA 1 SEPT 2013

PESANAN/PERTANYAAN

UNTUK PESANAN/PERTANYAAN SMS 0129970074

MAKLUMAT LANJUT

TERIMA KASIH KERANA MELAYARI TERATAIKAYANGAN.BLOGSPOT.COM

Thursday, September 22, 2016

PULIHKAN DARA DENGAN DVERGIN VITAL GOLD,TERBAIK DI PASARAN




VITALGOLD D'VIRGIN
TERBARU KELUARAN KAMI 

HARGA BIASA RM600
HARGA PENGENALAN RM500

DAPATKAN VIRGIN SPOT YG BERHARGA RM120 SECARA PERCUMA

VitalGold D'Virgin merupakan produk terkini yang mempunyai formulasi tambahan melebih kepentingan kepda pengguna untuk proses pemulihan dara semula. VitalGold D'Virgin di adun dari tumbuhan rahsia herba semula jadi alam semestar.

VitalGold khas untuk mereka yang ingin mengembalikan semula dara yang telah hilang antara sebab keterlanjuran atau atas sebab perilaku seks sejenis dan mangsa rogol.

SIAPAKAH MEMERLUKAN VITALGOLD D'VIRGIN?
1) Mereka yang telah terlanjur melebihi 10 kali
2) Mereka yang melakukan seks bebas dan sering bertukar pasangan.
3) Mereka yang melakukan seks bebas sejenis (Lesbian).
4) Mereka yang teraniaya akibat di rogol.
5) Mereka yang cedera akibat bersukan, jatuh, atau akibat perlakuan onani sehingga hilang dara.
6)Mereka yang pernah mengandung dan keguguran jani antara 1bulan hingga 4 bulan.

CARA GUNA:-
Dengan duduk bersandar, mengkangkangkan peha, buka pintu faraj sehingga nampak lubang sebelah dalam, lihat saiz besar lubang dalam sama ada sebesar silling 50 sen, 20 sen, 10 sen atau 5 sen.
Semburkan 3-6 kali ke dalam lubang dalam (pastikan ubat ini betul masuk ke dalam).
Kemudian rapatkan peha, lakukan kemutan selama 2 minit. Selepas itu bolehlah cuci lelehan air ubat yang keluar.
Guna 2 kali sehari - pagi dan malam.
Guna dengan kiraan 30 hari tidak termasuk hari datang bulan (period)
Guna sehingga habis ubat ini sekalipun sudah genap 30 hari.

PEMERHATIAN:-
selepas seminggu menggunakan produk ini lihat tentang perkembangan lubang dalam sama ada perubahan mengecil dan kemerah-merahan. Begitulah dengan minggu-minggu selanjutnya.

AWAS:-
Jangan lakukan perubatan selang-seli hari. Lakukan setiap hari (kecuali period hendaklah berhenti menggunakannya).
Jangan masukan jari kedalam lubang (onani) atau melakukan hubungan seks lagi.
Dara tiruan ini kekal sehingga malam pertama dan selagi tidak melakukan seks.

PANTANG LARANG PEMAKANAN:-
Jangan minum air bercampur ais dan makan buahan yang mengandungi banyak air. Elakkan daripada makan timun dan tamato.

KESAN SAMPINGAN:-
Tiada kesan sampingan penggunaan produk ini kerana tiada bahan kamikal atau bahan awet.
 Akan berlaku pedih pada permulaan penggunaan. Jika tidak merasa pedih bermakna tisu-tisu dinding faraj yang akan mengeluarkan tisu lembut dara tiruan telah diselaputi keputihan.
Jangan risau jika berlaku banyaknya keluar keputihan kerana produk ini akan terlebih dahulu membuang dan mengeluarkan sisa-sisa keputihan hingga bersih untuk membentuk tisu dara tiruan di dinding faraj bahagian dalam.
Jagalah kebersihan setiap hari agar faraj cepat menzahirkan tisu dara tiruan.

MAKLUMAT TENTANG KANDUNGAN PRODUK:-
Bahan-bahan yang menghasikan produk ini ialah:-
1) Biji manjakani (satu-satunya buah tumbuhan yang digunakan, dimakan oleh kaum  India untuk tujuan merapatkan pintu rahim, merapatkan dan mengetatkan lubang faraj.
2) Akar serapat merupakan tumbuhan yang menghasilkan bahan untuk merapatkan pintu faraj.
3) Akar kacip fatimah merupakan bahan yang mampu menghasilkan tisu-tisu dara baru.
4) Buah pinang muda merupakan bahan untuk melembutkan tisu dara baru yang boleh mengeluarkan darah sewaktu melakukan persetubuhan.
5) Pokok pulih dara merupakan bahan untuk mengembalikan kedaraan dan memulihkan luka dalaman.
6) 10 jenis rempah ratus antaranya akar renek yang mampu merapatkan mengetatkan lubang faraj sehingga sukar untuk zakar masuk seperti masih dara.

DIBAWAH INI GAMBAR HERBA YANG DIGUNAKAN UNTUK MEMBUAT VITALGOLD D'VIRGIN:-


PENTING:-
Kami selaku penjual produk ini tidak memberikan sebarang jaminan bahawa dara tiruan anda akan pulih sepenuhnya walaupun semasa kami menjual produk D'vergin Gold Active, alhamdulilah terbukti semua pengguna yang melalui malam pertama berjaya mendapatkan semula darah dara mereka.

Segalanya hak Tuhan,DARA ciptaan tuhan, namun atas kehendak-NYA jua menjadikan semula. Sabda Rasulullah S.A.W *** Tiada penyakit atau luka yang tiada penawarnya *** Maka hajat kami ialah untuk membantu anda yang memerlukannya. Yang paling penting ***USAHA BERUBAT, BERDOA MINTA PADA ALLAH dan BERTAUBAT*** Insya-Allah Allah akan mengampunkanya dan menunaikan hajat kita.

MAKLUMAT:-
Untuk pengetahuaan anda kami telah menjalankan perniaggan ini sejak tahun2005 dan sudan lebih 25 ribu pembeli menggunakannya dan melalui info pengguna yang melebhi 10 ribu telah berkahwin maka setakat hari ini belum ada yang gagal, semuanya atas keberkatan Allah. Alhamdulillah..amin..

RND (PENGGUNA SELAMA 4 BULAN LEPAS)
Mendapati produk ini satu lagi produk teratas terbaik dan tiada lagi tandingan dengan produk lain di pasaran.Terbukti 5 pasangan pengantin (gadis) berjaya ada darah dara malam pertama.

UNTUK MEMESAN PRODUK INI:-
HARGA: Semanjung Malaysia  / Sabah/Sarawak RM600.00
HARGA PENGENALAN DAN PROMOSI HANYA RM500


whatsapp : M

Pembelian bolehlah melalui pesan poslaju.
Bankinkan jumlah yang secukupnya:-
Nama penuh / Alamat lengkap/ no resit pembayaran / email dan no telefon anda ke: 012-7868102
Sebarang pertanyaan bolehlah sms kepada nombor yang sama. Penghantaran dibuat setelah pengesahan pembayaran diterima.Penghantaran melalui poslaju dalam tempoh 3 hari bekerja mengikut negeri.
 Layari website: 
http://terataikayangan.blogspot.com/r,

Tuesday, June 16, 2015

DVERGIN CARA PULIH DARA TERKINI



HARGA : RM600
HARGA PROMOSI : RM 500
-Dapatkan harga istimewa dalam masa terdekat-



HARGA : RM400
dapatkan VIRGIN SPOT secara percuma
-Dapatkan harga istimewa dalam masa 
terdekat -


Pembelian boleh dibuat melalui :
0127868102 (SMS/WHATSAPP)


Untuk pembayaran sila PM/SMS/WHATSAPP untuk mendapatkn
maklumat akaun.


Selepas membuat pembayaran sila sms/whatsapp: 
Nama penuh / Alamat lengkap / no telefon anda ke: 012-7868102 
Sebarang pertanyaan bolehlah sms kepada nombor yang sama. Penghantaran dibuat setelah pengesahan pembayaran diterima.Penghantaran melalui poslaju dalam tempoh 3 hari bekerja mengikut negeri. Layari website: 
http://terataikayangan.blogspot.com/


                                     

Sunday, July 21, 2013

ELAKKAN PENUAAN/SAKIT SENDI DENGAN BBPLUS

MUKA KUSAM? KAWAN CAKAP NAMPAK TUA? SAKIT SENDI? 3 HARI NAMPAK KESAN, SELEPAS 1 KOTAK KAWAN AKAN JELES, DAN 'TERPAKSA' CAKAP CANTIKNYEEEE!!!

Dr Safinat Saadan, Doktor Perubatan, Muadzam>>
"Memang terujaaaa, minum ni 3 hari je, bangun pagi terasa kulit halus ,lembut,jeragat yang lama kat pipi ni pun pudar,tak pakai make-up pun kulit memang 'glow' semulajadi,saya sangat sukaaa...."

>>KOLAGEN IKAN TERHIDROLISIS YANG SAIZ MOLEKUL HALUS, SERAPAN CEPAT KE SEL-SEL DAN 3 HARI DAH NAMPAK BEZA<<

Rasa ekslusifnya enak seperti Ribena, mudah di bawa & di sediakan >> sgt sesuai untuk semua golongan terutamanya para Professional & mereka yang sibuk dan 'menyebuk'...hehehe. Untuk yang sakit sendi dan lutut pun boleh. Bukan sahaja muka cantik dan gebusss, badan pun sihat walafiat.

Dr Kamesah Omar, Doktor Perubatan, Kajang>>
"Syukur dpt add value kpd ramai pesakit/pelanggan di klinik sy... terlalu banyak KOLAGEN di pasaran, tp baru jumpa yg SEDAPP, MUDAH DIMAKAN, KHASIAT & sgt cepat ketara...most of my clients dah bertukar ke BBPlus Collagen sbb WRINKLE/KEDUTAN DITEPI MATA CEPAT SGT HILANG, PIGMENTATION PUDAR, LUTUT DAH TAK SAKIT, even yg sdg ambik master/PhD /exam MENDAPATI bahawaINGATAN/MEMORY BERTAMBAH KUAT ..senang nak ingat/nak absorb elmu..tq Allah..."

MENGAPA BB PLUS COLLAGEN PILIHAN TERBAIK?

1~ Hanya 1 paket (5g) sehari
2~ Diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi.
3~ Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia.
4~ Mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan.
5~ Juga mengandungi ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin.

LAGI TESTIMONI PENGGUNA BBPLUS COLLAGEN :

Pn Noriza Jalaludin>>
"Dan yang paling teruja apabila doktor menegur umur dan bertanya saya gunakan produk apa? Dia teka umur saya 30-an… alhamdulillah, saya mendapat penampilan dan kesihatan yang tidak ternilai harganya dalam usia yg mencapai 50-an ni"

Pn Siti Salmah, jurutera>>
"Saya ada masalah kulit yg sgt2 kronik..semua jenis rawatan termasuk ‘laser’ & mcm2 dh cuba..tapi mcm tak percaya bila amik bbplus struktur kulit mmg nmpk sgt berbeza..kwn2 kat opis ramai yg tegur.."eh, muka ksal skrg lain laa..mcm pinky pinky gitu" dlm ati ya Allah syukur sgt..alhamdulillah..Lagi satu kulit tapak kaki pun jadik halus n ala2 lembab..best sgt2."

Dr An Nissa, Temerloh>>
~kolagen terbaik utk organ dalaman..terutama jantung!!! jantung akan kuat
~kolagen terbaik utk mata dan otak... lambat rabun dan naynyuk!!!
~utk kulit mmg terbukti!!!

kolagen terbaik di klinik saya guna injection harganya RM600 harga doktor..belum harga customer!!! so... pilihlah yg terbaik dan berbaloi!

Pn Shalita, jurutera>>
"Tuntutan kerjaya mendedahkan tindakan kasar matahari pada kulit muka, saya mengalami jeragat yang sangat ketara. Sebelum ini saya pernah beberapa kali melalui rawatan laser. Adoi! Tahu betapa sakitnya rawatan laser ini, selepas rawatan tiga hari tak boleh keluar rumah nt rasa kulit terbakar … SAKIT! SAKIT! SAKIT!

Tetapi dengan BBPlus … belum pun habis sekotak, banyak perubahan!Kata orang, tak tumbuh tak melata … mana2 saya pergi ada saja yang menegur, abang yang jual telur kat pasar tu pun tanya apa yang I pakai kat muka! Kalau BBPlus boleh mengatasi rawatan laser dengan harga yang jauh lebih murah, mengapa tunggu lagi."

ORDER NOW!!
Harga pasaran RM180 (Tidak termasuk kos pos)
HARGA: Sabah/Sarawak RM200.00
Pembelian bolehlah melalui pesan poslaju.
Bankinkan jumlah yang secukupnya:-
Ke Akaun Maybank: 1624 050 4269 3 (Norizan Kasmon)
Atau Ke Akaun CIMB1463-0006-223-52-5 ( Mohamad Abdul Hamid)Selepas membuat pembayaran sila sms: Nama penuh / Alamat lengkap/ no resit pembayaran / email dan no telefon anda ke: 012 - 9970074 Sebarang pertanyaan bolehlah sms kepada nombor yang sama. Penghantaran dibuat setelah pengesahan pembayaran diterima.Penghantaran melalui poslaju dalam tempoh 3 hari bekerja mengikut negeri

BESAR??TEGANG??DAPATKAN PAYUDARA YANG TERBAIK DENGAN - Pmirifica Bust Miracle -

Pmirifica Bust Miracle Menegangkan, membesarkan, mencantikan payudara anda


Memperkenalkan Pmirifica BUST MIRACLE, Sepenuhnya ‘FRANCE FORMULA’… No Pendaftaran KKM: NOT120603302K

BERSEDIA UNTUK KELIHATAN SEKSI DAN MENAWAN DI MATA SUAMI?
Bayangkan suami anda merasa sangat gembira apabila melihat diri anda begitu menawan dan beliau merasa bangga apabila anda disisinya. Dan yang penting, matanya tidak lagi terpegun apabila melihat wanita lain!
PMirifica Bust Miracle adalah produk pembesaran payudara yang paling efektif dan berkesan buat masa ini. PMirica Bust Miracle diadun dari 13 sumber herba dan vitamins bagi menjamin kesan yang optimum. 3 unsur yang utama adalah Pueraria Mirifica, Stem Cell dan Collagen.


Bagaimana Pmirifica Bust Miracle Bertindak?
PMirifica Bust Miracle set mengandungi ‘Bust Fluid’ dan ‘Bust Intensive Oil’ yang perlu diguna bersama. Kandungan Pueraria Mirifica, Stem Cell & Collagen yang tinggi membantu membesarkan beberapa bahagian pada payudara seperti ‘mammary tissue’, ‘supporting tissue dan ‘fatty tissue’. Untuk pembesaran yang lengkap, 4 perkara mesti diambil kira pada payudara iaitu kandungan collagen yang mencukupi, peredaran darah yang baik, estrogen yang cukup dan faktor pembesaran bagi ‘supporting tissue’. Pmirifica Bust Miracle mempunyai kandungan yang lengkap bagi melakukan 4 kerja tersebut yang dilaksanakan oleh Pueraria Mirifica, Stem Cell & Collagen serta dibantu oleh herba-herba lain (disenaraikan dibawah). Untuk pengetahuan semua, sekiranya hanya kapsul Pueraria Mirifica (mana-mana jenama sekalipun) diamalkan tanpa Bust Fluid & Bust Intensive Oil  (set Pmirifica Bust Miracle), kesannya adalah kurang dan lambat kerana kesannya tidak spesifik pada payudara. Pmirifica Bust Miracle juga dilengkapi dengan pelbagai herba yang secara saintifik dapat mencegah kanser payudara.

Pueraria Mirifica
Pueraria Mirifica mengandungi sumber phytoestrogens (estrogen tumbuhan sumulajadi) yang terbanyak yang diketahui di dunia. Estrogen aktiviti Pueraria Mirifica lebih kuat berbanding Soya, Alfalfa, Red Clover, wild yam atau tumbuhan-tumbuhan lain yang mempunyai phytoestrogen.
Pueraria Mirifica sangat terkenal untuk membantu membesarkan payudara serta memberikan bentuk tubuh yang cantik. Ia mengandungi Phytoestrogen yang sangat baik untuk wanita yang memerlukan estrogen (pre, post, sedang menopause), ia juga menyeimbangi estrogen yang berlebihan. Pueraria Mirifica juga adalah satu-satunya herba yang mengandungi ‘miroestrol’, bahan kimia yang dapat mengekalkan pembesaran payudara!

Semua wanita ingin kekal muda dengan kulit yang lembut seperti 20-an. Tapi sayang, apabila umur telah 26 tahun, kadar penghasilan sel baru bagi tubuh mula berkurangan dan kulit tidak lagi elastik serta kedutan kecil mula kelihatan. Stem Cell membantu memperlahankan penuaan dan mengembalikan keremajaan kulit. Kulit di payudara juga dapat diremajakan dengan Stem Cell agar lebih tegang dan menarik.

Kolagen (Collagen) adalah juzuk tisu perantara utama yang menyokong struktur kulit. Apabila kolagen berkurangan, tanda-tanda penuaan kulit akan kelihatan. Kulit memerlukan sintesis kolagen baru yang berterusan untuk kekal kukuh dan muda. Kolagen menyediakan sokongan struktur untuk kulit. Tanpa kolagen yang mencukupi, kedutan dan garis-garis mula terbentuk. Kolagen membantu menganjalkan payudara dan mempercepatkan pembesaran payudara apabila digabung bersama ramuan herba yang lain seperti pueraria mirifica, stem cell dan sebagainya.

Bahan-bahan lain yang terdapat dalam Pmirica Bust Miracle ialah:
Timun adalah sangat berkesan dalam menyembuhkan pelbagai masalah kulit seperti ruam, selaran matahari dan keradangan. Ia juga membantu dalam melegakan keradangan dan menyejukkan kawasan payudara, dengan itu ia membuat anda berasa lebih selesa. Ia juga membantu mengeluarkan gris dan minyak dari liang-liang, sekaligus menjadikan kulit anda kelihatan lebih muda dan sihat serta membuang toksin yang terdapat pada kulit payudara.

Red Clover banyak digunakan di China, Eropah dan Rusia sebagai ubatan tradisional untuk mengurangkan kesakitan pada payudara dan mengubat masalah menopause. Ia juga membantu menegangkan payudara.

Angelica Polumorpha Sinensis (Dang Gui) dikenali sebagai ginseng wanita, telah digunakan berkurun lama sebagai bahan ubatan. Ia mengandungi bahan antioksida (anti-penuaan) yang tinggi dan seringkali digunakan untuk menyembuhkan penyakit berkaitan wanita.
Cimicifuga Racemosa (black cohosh) sangat popular digunakan untuk membaikpulih hormon wanita yang tidak seimbang. Ia juga membantu untuk mengurangkan ‘symptoms’ menopause. Disamping itu, terdapat juga kajian bahawa black cohosh membantu meransang pengeluaran estogen dalam tubuh. Selain dari itu, ia dapat membantu peredaran darah dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

Olive oil (minyak zaitun) mengandungi antioksidan semulajadi, vitamin A dan vitamin E, serta beberapa polyphenols, yang berupaya untuk menangguhkan penuaan. Melenyapkan radikal bebas dalam badan serta memperbaiki sel badan.

Polygonum Cuspidatum (Japanese Knotweed/Hu Zhang) telah digunakan secara meluas dalam perubatan Cina untuk penjagaan jantung, anti-penuaan dan menguatkan sistem imunisasi badan. Ia juga mempunyai kelebihan sebagai anti-fungal dan anti-viral. Ia mengandungi ‘resveratrol’ yang mempunyai potensi besar sebagai penghalang kanser serta ‘phytoestrogen’ yang dapat meransang pengeluaran estrogen tubuh (baik untuk pembesaran payudara)


Pueraria Lobata membaikpulih pengedaran darah dan menghalang perebakan sel kanser. Ia juga membantu menganjalkan payudara.

Punica Granatum (Delima) adalah salah satu daripada buah yang tertua di dunia. Bahan Punicalagins yang terdapat dalam delima mampu mengurangkan kolesterol, mengurangkan darah tinggi dan sebagai anti-penuaan (antioxidant). Disamping itu, kajian saintifik mendapati buah delima juga mampu menjaga tubuh dari kanser (serta kanser payudara) dan menguatkan imunisasi badan.

Soy Isoflavones sangat baik untuk jantung dan keseimbangan hormon. Ia juga bertindak sebagai penghalang kanser payudara dan mengurangi symptom menopause. Dalam jangkamasa panjang, ia membantu menghalang ‘free radical’ yang boleh menyebabkan kanser dan sebagainnya.
 
Vitamin A, C & E adalah vitamin-vitamin anti-oksida yang terdapat dalam Pmirifica Bust Miracle. Ia melindungi kulit dari agen radical yang boleh mengakibatkan kanser. Vitamin tersebut juga befungsi mempercepatkan proses penyembuhan dan menguatkan sel-sel kulit.
 Pesanan: ADALAH SANGAT PENTING UNTUK MELAKUKAN URUTAN SEPERTI YANG DICADANGKAN, AGAR PERJALANAN DARAH LEBIH LANCAR DAN KOMPONEN DALAM PMIRIFICA BUST MIRACLE MUDAH BERTINDAK DENGAN LEBIH BERKESAN
Sila lihat video urutan di bawah:




1) Harga PROMOSI PMirifica Bust Miracle set biasa (Bust Fluid 61 ml & Intensive Oil 30 ml) = RM 150 (Smjg), RM 160 (Sabah Sarawak)
2) Harga PROMOSI PMirifica Bust Miracle set besar (Bust Fluid 130 ml & Intensive Oil 80 ml) = RM 200 (Smjg), RM 210 (Sabah Sarawak)
* Penghantaran PERCUMA.  Kini bust serum telah disatukan ke dalam bust fluid untuk memudahkan pengguna.
*Sangat perlu untuk menggunakan kedua-dua produk (bust intensive oil dan bust fluid) untuk masalah payudara kecil, tidak berisi atau lembik.  Sila beli set PMirifica Bust Miracle untuk lebih jimat.

Wednesday, June 5, 2013

RAHSIA KEJELITAAN WANITA MODEN

KEISTIMEWAAN BEDAK ARAB.. RAHSIA KEJELITAAN WANITA MODEN


BEDAK ARAB RAHSIA KEJELITAAN WANITA MODEN


UNTUK WAJAH YANG LEBIH SEKATA, LICIN DAN BERSERI.....
INSYA-ALLAH... JOM ORDER BEDAK ARAB.. KOKURYU SUPER SUMMER CAKE POWDER... didatangkan dengan Kokuryu Beauty Sponge
Menggunakan Teknologi Jepun dan dikilangkan di Filipina.

UNTUK PERMULAAN ATAS PEMAKAIAN SENDIRI DAN SETELAH MENAMPAKKAN HASIL YANG BEGITU KETARA, SAYA INGIN BERKONGSI BERSAMA RAKAN-RAKAN YANG LAIN KELEBIHAN MENGGUNAKAN BEDAK ARAB INI YANG SEMAKIN POPULAR.
JOM KITA CANTEK SAMA-SAMA

ANTARA KELEBIHANNNYA:
1. 3 IN 1 MAKE POWDER, MOISTURIZERS, FOUNDATAION.. SANGAT JIMAT!!!

2. MENGIKUT ALIRAN DARAH PEMAKAI. TAK KIRA KULIT CERAH, PUTIH GELAP DAN SEBAGAINYA. SESIAPA SAHAJA BOLEH MEMAKAINYA.

3. KEMAS DAN SEKATA MEMBUATKAN KULIT MUKA ANDA KELIHATAN CANTIK, SHINING DAN GEBU

4. TIDAK AKAN MENGHITAMKAN ATAU MENGGELAPKAN KULIT MUKA ANDA,

5. MENGECUTKAN JERAWAT DAN MELINDUNGI JERAGAT & JERAWAT.. SESIAPA YANG ADA JERAWAT TU PERLU CUBA TAU!!

6. APABILA BERPELUH MUKA ANDA AKAN NAMPAK LEBIH CANTIK

7. TIDAK MELEKAT PADA TUDUNG, KAIN, TISU JIKA BERPELUH, KENE HUJAN, BASAH SEBAB DIA NATURAL TERUS MERESAP KE KULIT.

8. TAHAN SELAMA 8 JAM

9. SUCI DAN HALAL, BOLEH DIBAWA SOLAT

10. UV PROTECTION



Cara Menggunakan Bedak Arab Kokuryu Yang Betul Rahsia kecantikan Wanita Arab kini telah tiba di Malaysia. Jangan lepaskan peluang untuk memiliki bedak compact yang tengah 'hot' di pasaran sekarang.

Semudah ABC untuk touch up dengan "bedak arab" kokuryu super summer cake, cepat mudah yang penting menjimatkan masa untuk tampil menawan, gunakan tanpa was-was kerana bedak compact ini telah diiktiraf Halal..Dan yang penting sangat wangi ^_^
Mencari yang halal itu Fardhu. Jom order sekarang!!

 ~Cara yang betul menggunakan Bedak Arab Kokuryu / Super Summer Cake~

1. SEBELUM GUNA BEDAK ARAB PASTIKAN KESELURUHAN SPAN DIBASAHKAN (span jgn terlalu basah & jgn terlalu kering... agak2 bedak blh lekat elok le)

2. PERAHKAN SPAN

3. SAPU SPAN PADA BEDAK ARAB (klu bedak arab tu first time diguna kena sapu span tu kuat sikit pada bedak br bedak lekat elok.... maklum le bedak tu baru nak guna permukaan bedak tu tak licin lg)

4. KALAU SAPU BEDAK TU TAK PERLU BANYAK2 SEBAB BEDAK DI MERESAP PADA KULIT & NAMPAK SEKATA... JUGA BERTINDAK IKUT DARAH SO SAPU BIASA2 AJE YE

5. SETERUSNYA SAPUKAN BEDAK PADA MUKA ANDA.. RATAKAN DGN SEBAIKNYA

6. LEPAS GUNA PASTIKAN ANDA BASUH SPAN BEDAK ARAB TU.. BOLEH BASUH GUNA PENCUCI MUKA ATAU MANDIAN BABY ( jgn biar span tu x basuh takut kuman melekat tak elok le nak pakai kat muka )

7. TIME BASUH TU GOSOK2 LE SIKIT SPAN BAGI KELUAR KESAN BEDAK TU

8. SETERUSNYA BILAS DGN AIR BERSIH lps basuh sure anda tengok span tu bersih n putih macam asal.. mmg puas hati...

9. LEPAS BASUH BOLEH MASUKKAN SPAN DALAM PLASTIK YANG DAH SEDIA ADA TU ( jadi span & plastik tu jaga le molek )

10. PERLU DIINGATKAN... SEBELUM MASUKKAN SPAN DALAM PLASTIK PASTIKAN SPAN TU KERING DULU.. ANGINKAN LE KEJAP SEMINIT DUA (jgn terus masukkan span yg basah dalam plastik coz nanti berbau busuk n berkulat... tak best le kan...)


Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake (Bedak Arab) :
- 3 in 1 (moisturizer, foundation, powder)
Bedak ini 3 dalam 1 (moisturizer, foundation, powder)
** combo yang sangat berbaloi. Ia bertindak sebagai pelembab muka, foundation dan bedak! Sangat menjimatkan masa & wang anda.
- Bedak arab ini mengikut aliran darah kita, tak kira berkulit cerah,gelap,putih & sebagainya. Ia menyerap masuk ke dalam kulit kita, bagi menghasilkan wajah yang cerah dan gebu secara semula jadi serta tona warna kulit kita kelihatan sekata.
- Disebabkan perkara di atas juga, bedak arab ini HALAL dibawa solat. 100% jaminan HALAL dan telah pun diluluskan.
- Percaya atau tidak, bedak arab ini mampu mengecutkan jerawat & boleh cover kulit bminyak.
- Paling hebat sekali, kulit akan bertambah cantik apabila berpeluh (kalau berpeluh hanya ‘dap’kan tisu pada muka)
- Seperti yang disebut di atas, bedak ini tidak melekit dan tidak sama sekali melekat di tisu atau tudung kita.
- Ketahanan bedak arab ini? Sehari boleh tahan sehingga 8 jam, dan satu bedak compact itu boleh tahan sehingga 3 bulan, bergantung juga pada penggunaan kita.
- Berbau wangi.
- Disertakan bersama span yang lembut, mudah dipakai & tidak akan kepam apabila disimpan setelah dibasahkan.

Harga Bedak Arab Kokuryu 50g:  ADA 3 JENIS WARNA ( RUSSET atau ORANGE BLUSH atau CERRY )
1 x Bedak Arab = RM 60
2 x Bedak Arab = RM 50setiap 1 bedak
3 x Bedak Arab = RM 45 setiap 1 bedak

*Harga tidak termasuk kos poslaju
Postage fees + RM 6(sm) / RM 9(ss)


Pembelian bolehlah melalui pesan poslaju.
Bankinkan jumlah yang secukupnya:-
Ke Akaun Maybank: 1624 050 4269 3 (Norizan Kasmon)
Atau Ke Akaun CIMB1463-0006-223-52-5( Mohamad Abdul Hamid)Selepas membuat pembayaran sila sms: Nama penuh / Alamat lengkap/ no resit pembayaran / email dan no telefon anda ke: 012 99700 74 Sebarang pertanyaan bolehlah sms kepada nombor yang sama. Penghantaran dibuat setelah pengesahan pembayaran diterima.Penghantaran melalui poslaju dalam tempoh 3 hari bekerja mengikut negeri

Tuesday, March 12, 2013

TERBUKTI BERKESAN(RAHSIA PULIH DARA TERBARU) - DVERGIN "GOLD" ACTIVE

(HARGA BIASA RM350)
D'VERGIN  GOLD ACTIVE (Untuk mereka yang telah terlanjur lebih 5 kali)

Sebelumnya D'VERGIN ACTIVE kini D'VERGIN GOLD ACTIVE merupakan formula terkini khusus bagi pemulihan dara untuk mereka yang pernah mengugurkan janin bayi usia antara 1 hingga 4 bulan... Formula khas ini amat berkesan... Ia juga amat sesuai diguna untuk mereka yang pernah melakukan hubungan sek melebihi 5 kali. Lebih berkesan, dan TERUJI pengunaannya berjaya di malam pertama...
D'VERGIN GOLD ACTIVE: Adalah produk berasaskan tumbuhan herba yang mampu membentuk semula tisu-tisu pada dinding-dinding dalam dan luaran faraj. Terbentuk dalam tempoh 30 hari bergantung cara pemgamalannya. Produk ini telah pun digunakan oleh seluruh keturunan melayu sejak berabat lamanya namun segalanya dirahsiakan ketika itu. Hanya sekarang di ketengahkan untuk mereka-mereka yang memerlukan dan pengguna dirahsiakan. D'Vergin Gold Active formula terkini dalam 1 kotak mengandungi 3 botol merupakan penawar memulihkan dara untuk mereka yang amat memerlukannya. Dengan mengamalkan selama 30 hari disembur kedalam alat sulit wanita, selaput dara akan kembali seperti semula. Namun tidaklah seperti asal.Apa yang nyata apabila melakukan persetubuhan akan mengalirkan darah dara semula. Produk ini hanya boleh digunakan oleh mereka yang bermasalah hilang dara akibat persetubuhan. Telah diuji dan telah berkesan hampir semua mereka yang menggunakannya.Pack ini lengkap untuk pemulihan selaput dara, darah dara, mengetatkan dan merapatkan.

D'VERGIN GOLD ACTIVE: telah terbukti berkesan dan telah menyelamatkan lebih 250 gadis hilang dara untuk menempuh alam perkahwinan. Sejak diperkenalkan pada tahun 2011 kini lebih 10 ribu botol telah dijual dan lebih 20 RIBU pembeli menggunakannya walaupun ada sebahagiannya belum berkahwin.Insya-Allah dengan izin Tuhan (Allah), produk ini mampu menyelamatkan anda dari maruah tercemar.
Kandungan D'VERGIN GOLD ACTIVE:
Campuran air sireh, Gambir Sarawak, Manjakani, Akar Serapat,Kacip Fatimah, Garam Gunung dan air Pinang Muda. Di adun dengan rapi dan disuling hingga jernih untuk keberkesanan yang lebih selesa. Pengguna tidak perlu was-was tentang bahan kandungan kerana tidak mengandungi bahan kimikal atau lain-lain yang boleh memudaratkan kesihatan. Tidak merbahaya jika terminum dan ianya selamat untuk digunakan sepenuhnya. D'Vergin Gold active, perubatan tradisional hasil daripada nenek moyang berkurun lamanya. Kini diperkenalan untuk keperluan pengguna yang bermasalah tiada dara. Produk ini tidak dijual secara terbuka bagi mengelakkan penyalahan penggunaan. Hanya mereka yang memerlukan sahaja akan dilayan.

Produk ini tidak mengandungi bahan merbahaya seperti kemikal. Dihasilkan dari tapisan beberapa jenis herba terpilih antaranya daun sireh, alovera, pohon renek, pati buah pinang, gambir serawak dan garam gunung. Ianya disuling sehalus-halusnya untuk mendapatkan pati terbaik dan jernih.Tidak merbahaya jika terminum. Jaminan kesihatan.
CARA GUNA:  Buka pintu faraj sehingga terlihat lubang bahagian dalam. Sembur ke dalam lubang dalam faraj sebanyak 3 kali atau lebih, rapatkan peha, kemut selama 5 minit, jangan risau jika air ubat ini keluar, cuci bahagian luar permukaan faraj. Guna 2 kali sehari, pagi dan malam.

TUJUH FORMULA MENGENAL GADIS TIADA DARA:-
1) Tumit Kaki jadi leper tidak bulat dan merah.
2) Punggung jatuh tidak kental (bila berjalan jadi gegar, bila pakai seluar jin nampak kangkang luas) Sebab gadis yang suci jalannya mengepit (peha rapat antara satu sama lain)
3) Perut membuncit ( pada mereka yang sebelum ni langsing), sebelumnya perut kempis.
4) Payudara jadi lembik. puting jadi terkeluar panjang dan tidak kemerahan lagi
5) Permukaan faraj jadi lebar dan bibir faraj kembang hingga senang nampak lubang dalam
6) Bibir jadi kasar dan bergaris kasar,
7) Ada tanda lekuk di pergelangan tangan di bahagian nadi..


TAWARAN ISTIMEWA (BERMULA 15 /Mac /2013 - 31 /Mac /2013)
BELI SATU D'VERGIN GOLD ACTIVE 
 PERCUMA SATU VIGINSPOT YANG BERHARGA RM120


HARGA: Semanjung Malaysia  / Sabah/Sarawak RM350.00
Pembelian bolehlah melalui pesan poslaju.
Bankinkan jumlah yang secukupnya:-
Ke Akaun Maybank: 1624 050 4269 3 (Norizan Kasmon)
Atau Ke Akaun CIMB: 1463-0006-223-52-5( Mohamad Abdul Hamid)Selepas membuat pembayaran sila sms: Nama penuh / Alamat lengkap/ no resit pembayaran / email dan no telefon anda ke: 012 99700 74 Sebarang pertanyaan bolehlah sms kepada nombor yang sama. Penghantaran dibuat setelah pengesahan pembayaran diterima.Penghantaran melalui poslaju dalam tempoh 3 hari bekerja mengikut negeri

Wednesday, January 16, 2013

PULIHKAN SELAPUT DARA ANDA

(HARGA BIASA RM350) D'VERGIN ACTIVE (Untuk mereka yang telah terlanjur lebih 5 kali) Sejarah produk ini telah berada di pasaran Internet sejak tahun 2005 hingga tahun 2012 dan telah memenuhi kehendak pengguna leboh dari 10 ribu orang... D'VERGIN ACTIVE (NEW) merupakan formula terkini khusus bagi pemulihan dara untuk mereka yang pernah mengugurkan janin bayi usia antara 1 hingga 4 bulan... Formula khas ini amat berkesan... Ia juga boleh diguna untuk mereka yang pernah melakukan hubungan sek melebihi 5 kali. Lebih berkesan, dan dijamin 100% pulangan semula pembelian jika tidak berkesan di malam pertama... D'VERGIN ACTIVE: Adalah produk berasaskan tumbuhan herba yang mampu membentuk semula tisu-tisu pada dinding-dinding dalam dan luaran faraj. Terbentuk dalam tempoh 30 hari bergantung cara pemgamalannya. Produk ini telah pun digunakan oleh seluruh keturunan melayu sejak berabat lamanya namun segalanya dirahsiakan ketika itu. Hanya sekarang di ketengahkan untuk mereka-mereka yang memerlukan dan pengguna dirahsiakan. D'Vergin active formula terkini dalam 1 kotak mengandungi 3 botol merupakan penawar memulihkan dara untuk mereka yang amat memerlukannya. Dengan mengamalkan selama 30 hari disembur kedalam alat sulit wanita, selaput dara akan kembali seperti semula. Namun tidaklah seperti asal.Apa yang nyata apabila melakukan persetubuhan akan mengalirkan darah dara semula. Produk ini hanya boleh digunakan oleh mereka yang bermasalah hilang dara akibat persetubuhan. Telah diuji dan telah berkesan hampir semua mereka yang menggunakannya.Pack ini lengkap untuk pemulihan selaput dara, darah dara, mengetatkan dan merapatkan. D'VERGIN ACTIVE: telah terbukti berkesan dan telah menyelamatkan lebih 250 gadis hilang dara untuk menempuh alam perkahwinan. Sejak diperkenalkan pada tahun 2011 kini lebih 10 ribu botol telah dijual dan lebih 1000 pembeli menggunakannya walaupun ada sebahagiannya belum berkahwin.Insya-Allah dengan izin Tuhan (Allah), produk ini mampu menyelamatkan anda dari maruah tercemar. Kandungan D'VERGIN ACTIVE: Campuran air sireh, Gambir Sarawak, Manjakani, Akar Serapat,Kacip Fatimah, Garam Gunung dan air Pinang Muda. Di adun dengan rapi dan disuling hingga jernih untuk keberkesanan yang lebih selesa. Pengguna tidak perlu was-was tentang bahan kandungan kerana tidak mengandungi bahan kimikal atau lain-lain yang boleh memudaratkan kesihatan. Tidak merbahaya jika terminum dan ianya selamat untuk digunakan sepenuhnya. D'Vergin active, perubatan tradisional hasil daripada nenek moyang berkurun lamanya. Kini diperkenalan untuk keperluan pengguna yang bermasalah tiada dara. Produk ini tidak dijual secara terbuka bagi mengelakkan penyalahan penggunaan. Hanya mereka yang memerlukan sahaja akan dilayan. Produk ini tidak mengandungi bahan merbahaya seperti kemikal. Dihasilkan dari tapisan beberapa jenis herba terpilih antaranya daun sireh, alovera, pohon renek, pati buah pinang, gambir serawak dan garam gunung. Ianya disuling sehalus-halusnya untuk mendapatkan pati terbaik dan jernih.Tidak merbahaya jika terminum. Jaminan kesihatan. CARA GUNA: Buka pintu faraj sehingga terlihat lubang bahagian dalam. Sembur ke dalam lubang dalam faraj sebanyak 3 kali atau lebih, rapatkan peha, kemut selama 5 minit, jangan risau jika air ubat ini keluar, cuci bahagian luar permukaan faraj. Guna 2 kali sehari, pagi dan malam.

 PROMOSI (SEMENTARA STOK MASIH ADA, ADA ADA 5 PAKEJ SAJA LAGI ) BELI SATU D'VERGIN ACTIVE + PERCUMA SATU VIGINPRES YANG BERHARGA RM90 DAN LOSYEN KAMAR SUTERA RM65 = RM505 HANYA DENGAN RM400 SAHAJA HARGA: Semanjung Malaysia/Sabah/Sarawak RM400.00 Pembelian bolehlah melalui pesan poslaju. Bankinkan jumlah yang secukupnya:- Ke Akaun Maybank: 1624 050 4269 3 Nama Pemegang akaun: Norizan Kasmon

Selepas membuat pembayaran sila sms: Nama penuh / Alamat lengkap/ no resit pembayaran / email dan no telefon anda ke: 012 9970074 Sebarang pertanyaan bolehlah sms kepada nombor yang sama. Penghantaran dibuat setelah pengesahan pembayaran diterima.Penghantaran melalui poslaju dalam tempoh 3 hari bekerja mengikut negeri. Layari website: http://terataikayangan.blogspot.com/

Sunday, January 6, 2013

FORMULA PULIH SELAPUT DARA

Pakej Khas Segera Untuk Gadis 
Terlanjur Lebih 5 Kali
D'Vergin Active
RM350
Virginspot
RM120
Losyen Kamar Sutera
RM65.00
HARGA SEBENAR
RM 535

Klick Sini Untuk
Cara Guna
Photobucket
PPakej Khas Segera Untuk Gadis 
Terlanjur kurang 5 Kali
D'Vergin Plus
RM230
Virginspot
RM120
Losyen Kamar Sutera
RM65.00
HARGA SEBENAR
RM 415

Klick Sini Untuk
Cara Guna
Photobucket
 
 
Pakej Jangka Masa Panjang Khas 
Untuk Gadis Terlanjur Lebih 5 Kali
D'Vergin Active
RM350
Virginpres
RM90
Losyen Kamar Sutera
RM65.00
HARGA SEBENAR
RM505

Klick Sini Untuk
Cara Guna
Photobucket
Pakej Jangka Masa Panjang Khas 
Untuk Gadis Terlanjur Kurang 5 Kali
D'Vergin Plus
RM230
Virginpres
RM90
Losyen Kamar Sutera
RM65.00
HARGA SEBENAR
RM385

Klick Sini Untuk
Cara Guna
Photobucket
Cara Pembelian:

SMS UNTUK PERTANYAAN : 0129970074
Bankinkan :
Ke Akaun Maybank: 1624 050 4269 3 (Norizan Kasmon)

SMS Nama /Alamat anda ke : 012 9970074 setelah membuat pembayaran

CARA GUNA DVERGIN

Cara Guna
D'vergin Plus / D'vergin Active / Virginspot / Viginpress:


Cara Guna
Guna 2 kali sehari pagi dan malam setiap hari, selama tempoh kiraan 30 hari / Hentikan pengunaan ketika datang bulan (period). Jangan guna selang-seli hari. Jika produk masih ada, teruskan mengguna sehingga habis.

Guna Virginspot atau Viginpress 5 minit selepas menggunakan D'Vergin Plus atau D'Vergin Active.

Peringkat awal antara hari pertama hingga hari ke 15 anda akan merasa pedih (bermakna harapan untuk pulih ada). Jangan bimbang jika berlakunya pembuangan keputihan, ini kerana produk sedang membersihkan keputihan untuk membentuk tisu-tisu dara dinding baru. Untuk anda  fahamkan DARA ini adalah dara tiruan yang kekal di dinding dan bukannya dara seperti asal. Jangan melakukan persetubuhan atau onani dengan memasukan benda-benda keras atau jari anda.

Pantang larang: jangan minum air batu. Buah-buahan yang mengandungi banyak air.


Dapatkan maklumat tambahan dari agen yang menjual produk ini cara-cara menghadapi saat-saat malam pertama. Antaranya untuk mendapatkan kesukaran zakar masuk ke dalam lubang faraj anda bagi membolehkan terhasilnya geselan yang mampu mengalirkan darah dara tiruan dari sel tisu dinding dalam faraj anda, anda tidak digalakkan menikmati seks malam pertama dengan penuh ghairah. Kawal keinginan nafsu anda supaya tiada rasa stim atau ghairah kerana dengan cara ini air mazi anda tidak akan mengalir.Biarkan lubang faraj anda kering. Untuk tujuan mengurangkan air mazi mengalir dengan banyak guna virginspot atau virginpres 3 jam sebelum bersama, semburkan kedalam lubang 5-10 kali spray.

Makluman untuk anda: Kami hanya mengeluarkan produk herba bukan kamikal. Kami tidak menjanjikan keberkesanannya kerana DARA itu hak Tuhan. Dara yang anda perolehi ini adalah tiruan hasil dari pembentukan semula sel tisu dinding dalam faraj. Mencuba, berusaha adalah diwajibkan jika inginkan kesempurnaan.



(TIADA JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN KERANA INI ADALAH KOS PERUBATAN).
Jangan lakukan semula persetubuhan setelah menggunakan produk ini, sama ada secara onani, memasukan benda-benda keras atau jari, ianya akan mencederakan dara tiruan anda..
Untuk makluman pengguna baru: Sejak produk ini diperkenalkan pada tahun2005 hingga sekarang ianya telah menyelamatkan lebih 5 ribu pengguna yang telah berkahwin. Kesilapan cara guna akan mengakibatkan kegagalan anda mendapat semula dara tiruan.



........................................................................................................................
Sebelum anda menggunakan produk ini pastikan saiz besar lubang dalam anda untuk membezakan antar sebelum dan selepas menggunakan produk ini.
..........................................................................................................................
 
 
 
 
CARA GUNA LOSYEN KAMARSUTERA:

Ambil 2 atau 3 titik losyen kamasutera sapukan dari bawah faraj hingga ke atas, lakukan urutan dari bawah ke atas terutama bahagian bibir faraj, permukaan faraj. Untuk memerahkan permukaan faraj lakukan berulang kali urutan selama 15 minit.

Untuk mengindahkan biji kelentit, ambil sedikit losyen kamasutera, sapukan dan urut biji kelentit dari bawah kea atas berulang selama 15 minit. Losyen ini selamat untuk digunakan dan tiada kesan sampingan jika termakan.
 
.........................................................................................
 
Jenis-jenis selaput dara
 Setiap gadis bukan dilahirkan dengan selaput dara yang serupa. Ada pelbagai jenis selaput dara di kalangan gadis. Ada juga gadis yang dilahirkan tanpa selaput dara dan ada juga yang mempunyai selaput dara yang sukar ditembus dan mungkin mengambil masa beberapa hari atau berkali-kali hubungan seksual untuk benar-benar menembusinya.

Di sini dipaparkan beberapa jenis selaput dara sebagai rujukan 
 
Dara Lubang Cincin

Dara Lubang Cincin
Jenis yang paling mudah dipecahkan dan mungkin paling sedikit mengeluarkan darah bila terkoyak.

Dara Lubang Kecil

Dara Lubang Kecil
Paling sukar dipecahkan, mungkin paling banyak mengeluarkan darah.

Dara Kelopak Bunga

Dara Kelopak Bunga
Jenis ini sukar sedikit dipecahkan, mungkin darah lebih banyak keluar.

Dara Lubang Dua

Dara Lubang Dua
Jenis ini juga sukar dipecahkan.

  Dara Anak Tekak

Dara Anak Tekak
Selaput dara ini berbentuk seakan-akan anak tekak.

Dara Bentuk Gigi

Dara Bentuk Gigi
Selaput dara ini berbentuk seakan-akan barisan gigi.

 Dara Bibir

Dara Bibir
Selaput dara ini berbentuk bibir.

 Dara Lubang Jarum

Dara Lubang Jarum
Ada kes bayi yang dilahirkan dengan selaput dara yang tebal dan hanya mempunyai lubang sebesar lubang jarum. Kebanyakan doktor memilih untuk melakukan surgeri untuk menebuk sedikit selaput dara untuk kebaikan masa depan bayi.

 Dara Penuh

Dara Penuh
Dalam kes yang jarang berlaku, ada bayi yang dilahirkan dengan keadaan selaput dara yang menutup sepenuhnya rongga vagina. Ini akan menyulitkan pengaliran darah haid dan aktiviti hubungan seksual malam pertama di kemudian hari. Oleh itu kebanyakan doktor akan melakukan surgeri bagi menebuk sedikit selaput dara.

 Tiada Dara

Tiada Dara
Dalam kes yang jarang berlaku, ada bayi yang dilahirkan tanpa selaput dara. Ini bukan bermakna bila besar nanti gadis itu bukan perawan, sebaliknya sudah dilahirkan tanpa selaput dara secara semulajadi. Oleh itu, tiada darah yang akan keluar ketika kali pertama hubungan seksual.

Monday, December 24, 2012

CARA PULIH DARA

HARI PERNIKAHAN MENJELANG TIBA...HATI KIAN RESAH GELISAH LANTARAN DARA TIADA DAN TAKUT DIKETAHUI OLEH BAKAL SUAMI:-

Bak kata perpatah " Apa yang terjadi tetap akan terjadi". Namun sayangnya yang telah terjadi itu adalah atas kesilapan diri sendiri. Kehilangan mahkota yang satu angkara cinta palsu. Punah semua harapan bagi meneruskan kehidupan akan datang. Apa boleh buat segalanya telah terlanjur, menyesal pun tak guna, hanya berdoa minta keampunan dan bertaubat untuk tidak terus bergelumang dalam lembah maksiat.
Namun jika kita fahami sabda Rasulullah s.a.w, yang bermaksud " Tiada penyakit yang tiada penawarnya kecuali mati". Bermaksud selagi kita berusaha untuk mencari kebaikan maka ada jalannya. Berusaha dan bertawakal (berserah kepada Allah) kerana hanya Dia yang dapat menyempurnakan segala yang kita usahakan.
Dalam hal ini  kita ibaratkan luka sembuh semula sekalipun parutnya tetap ada. Maka mencari sesuatu yang boleh menutup keaiban kita adalah wajib. Jangan terus membiarkan diri kita di dalam keaiban.
Untuk anda yang telah telanjur dalam perhubungan intim saya telah mengusahakan satu penawar yang insya-Allah dapat mengembalikan dara yang hilang. Namun suka di ingatkan bahawa semua ini usaha untuk kebaikan dan segalanya kehendak Allah jika kita berdoa bertawakal berserah diri kepada-Nya, insya-Allah akan di izinkan. Sekali lagi saya nak beritahu penawar ini hanya usaha saya menolong anda yang telah telanjur, segalanya adalah pada Allah kerana dara anda itu adalah kejadian Allah. Minta padanya sedaya yang mungkin.Di sini saya sajikan penawar yang alhamdulillah telah menyelamatkan ramai gadis yang terlanjur untuk menempuh malam pertamanya... 
(HARGA BIASA RM350)
D'VERGIN ACTIVE (Untuk mereka yang telah terlanjur lebih 5 kali)

D'VERGIN ACTIVE (NEW) merupakan formula terkini khusus bagi pemulihan dara untuk mereka yang pernah mengugurkan janin bayi usia antara 1 hingga 4 bulan... Formula khas ini amat berkesan... Ia juga boleh diguna untuk mereka yang pernah melakukan hubungan sek melebihi 5 kali. Lebih berkesan, dan dijamin 100% pulangan semula pembelian jika tidak berkesan di malam pertama...
D'VERGIN ACTIVE: Adalah produk berasaskan tumbuhan herba yang mampu membentuk semula tisu-tisu pada dinding-dinding dalam dan luaran faraj. Terbentuk dalam tempoh 30 hari bergantung cara pemgamalannya. Produk ini telah pun digunakan oleh seluruh keturunan melayu sejak berabat lamanya namun segalanya dirahsiakan ketika itu. Hanya sekarang di ketengahkan untuk mereka-mereka yang memerlukan dan pengguna dirahsiakan. D'Vergin active formula terkini dalam 1 kotak mengandungi 3 botol merupakan penawar memulihkan dara untuk mereka yang amat memerlukannya. Dengan mengamalkan selama 30 hari disembur kedalam alat sulit wanita, selaput dara akan kembali seperti semula. Namun tidaklah seperti asal.Apa yang nyata apabila melakukan persetubuhan akan mengalirkan darah dara semula. Produk ini hanya boleh digunakan oleh mereka yang bermasalah hilang dara akibat persetubuhan. Telah diuji dan telah berkesan hampir semua mereka yang menggunakannya.Pack ini lengkap untuk pemulihan selaput dara, darah dara, mengetatkan dan merapatkan.

D'VERGIN ACTIVE: telah terbukti berkesan dan telah menyelamatkan lebih 250 gadis hilang dara untuk menempuh alam perkahwinan. Sejak diperkenalkan pada tahun 2011 kini lebih 10 ribu botol telah dijual dan lebih 1000 pembeli menggunakannya walaupun ada sebahagiannya belum berkahwin.Insya-Allah dengan izin Tuhan (Allah), produk ini mampu menyelamatkan anda dari maruah tercemar.
Kandungan D'VERGIN ACTIVE:
Campuran air sireh, Gambir Sarawak, Manjakani, Akar Serapat,Kacip Fatimah, Garam Gunung dan air Pinang Muda. Di adun dengan rapi dan disuling hingga jernih untuk keberkesanan yang lebih selesa. Pengguna tidak perlu was-was tentang bahan kandungan kerana tidak mengandungi bahan kimikal atau lain-lain yang boleh memudaratkan kesihatan. Tidak merbahaya jika terminum dan ianya selamat untuk digunakan sepenuhnya. D'Vergin active, perubatan tradisional hasil daripada nenek moyang berkurun lamanya. Kini diperkenalan untuk keperluan pengguna yang bermasalah tiada dara. Produk ini tidak dijual secara terbuka bagi mengelakkan penyalahan penggunaan. Hanya mereka yang memerlukan sahaja akan dilayan.

Produk ini tidak mengandungi bahan merbahaya seperti kemikal. Dihasilkan dari tapisan beberapa jenis herba terpilih antaranya daun sireh, alovera, pohon renek, pati buah pinang, gambir serawak dan garam gunung. Ianya disuling sehalus-halusnya untuk mendapatkan pati terbaik dan jernih.Tidak merbahaya jika terminum. Jaminan kesihatan.
CARA GUNA:  Buka pintu faraj sehingga terlihat lubang bahagian dalam. Sembur ke dalam lubang dalam faraj sebanyak 3 kali atau lebih, rapatkan peha, kemut selama 5 minit, jangan risau jika air ubat ini keluar, cuci bahagian luar permukaan faraj. Guna 2 kali sehari, pagi dan malam.

TUJUH FORMULA MENGENAL GADIS TIADA DARA:-
1) Tumit Kaki jadi leper tidak bulat dan merah.
2) Punggung jatuh tidak kental (bila berjalan jadi gegar, bila pakai seluar jin nampak kangkang luas) Sebab gadis yang suci jalannya mengepit (peha rapat antara satu sama lain)
3) Perut membuncit ( pada mereka yang sebelum ni langsing), sebelumnya perut kempis.
4) Payudara jadi lembik. puting jadi terkeluar panjang dan tidak kemerahan lagi
5) Permukaan faraj jadi lebar dan bibir faraj kembang hingga senang nampak lubang dalam
6) Bibir jadi kasar dan bergaris kasar,
7) Ada tanda lekuk di pergelangan tangan di bahagian nadi..


TAWARAN ISTIMEWA (BERMULA 10/10/2012 - 31/10/2012)
BELI SATU D'VERGIN ACTIVE + PERCUMA SATU VIGINPRES YANG BERHARGA RM90

HARGA: Semanjung Malaysia :RM400.00 / Sabah/Sarawak RM420.00
Pembelian bolehlah melalui pesan poslaju.
Bankinkan jumlah yang secukupnya:-
Ke Akaun Maybank: 1624 050 4269 3
Nama Pemegang akaun: Norizan Kasmon
Selepas membuat pembayaran sila sms: Nama penuh / Alamat lengkap/ no resit pembayaran / email dan no telefon anda ke: 012 9970074  Sebarang pertanyaan bolehlah sms kepada nombor yang sama. Penghantaran dibuat setelah pengesahan pembayaran diterima.Penghantaran melalui poslaju dalam tempoh 3 hari bekerja mengikut negeri. Layari website: http://terataikayangan.blogspot.com/